Consultarea interdisciplinară cu toți specialiștii clinicii pentru obținerea celor mai bune rezultate finale

Grija pentru pacienții noștri este un aspect esențial, după care ne ghidăm constant în activitatea pe care o desfășurăm zi de zi. De aceea, ne asigurăm că fiecare pacient care investește încredere în serviciile noastre pleacă mulțumit, obținând zâmbetul mult visat.

 

Echipa Tia Dent este formată din profesioniști, medici specializați în diferite domenii ale stomatologiei, cu experiență și cu dragoste pentru meseria aleasă, dar, în special, pentru oameni. Întâlnim deseori cazuri complexe, iar acestea implică o mobilizare generală a tuturor specialiștilor clinicii, astfel încât situația să fie analizată din toate punctele de vedere și soluția finală să fie cea mai potrivită pentru pacient. Fiecare detaliu este cercetat cu atenție, din perspectivă multidisciplinară, deoarece, într-un caz complex, nimic nu poate fi ignorat. În momentul consultației, în funcție de dificultatea lucrării dentare, sunt consultați toți specialiștii disponibili și se găsește cea mai bună soluție de rezolvare, atât din punct de vedere al durabilității, cât și a reacției pacientului la tratament, la durata de implementare și în final, al costului.

 

Problemele complicate se rezolvă în echipă!

 

Munca în echipă oferă rezultate prompte și eficiente și orice problemă, indiferent cât de dificilă este, primește rezolvarea mult așteptată de pacient. Pentru echipa Tia Dent, principala preocupare este confortul și satisfacția pacienților noștri. Noi credem că fiecare pacient merită cea mai bună îngrijire medicală care să se plieze perfect nevoilor și cerințelor sale. Promisiunea noastră este de a vă trata cu respect și compasiune și de a face tot posibilul pentru a vă oferi maximum de confort şi siguranţă. Mai presus de toate, vrem să vă simțiți speciali, de aceea vă oferim expertiză, tratamente, aparatură și tehnologii care înlătură durerea și disconfortul din timpul intervențiilor medicale și să vă oferim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră .

Vă mulțumim pentru interesul pe care îl prezentați pentru serviciile noastre și vă suntem recunoscători pentru încrederea pe care o acordați clinicilor TIA DENT. 

Vă așteptăm cu drag la un consult !

Previous
Previous

Tehnici moderne pentru intervenții stomatologice de succes – A-PRF și I-PRF

Next
Next

Scanarea optică intraorală – succesul pe termen lung al restaurărilor protetice fixe