Amprenta digitală cu scannerul Medit i500

Untitled-1.jpg

La clinica Tia Dent, ne dorim ca pacienții noștri să aibă parte de cea mai bună experiență, atât în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite – folosim tehnologie și tehnici performante și de ultimă generație care furnizează cele mai bune rezultate, cât și din punct de vedere al relațiilor pe care le construim împreună, cu fiecare vizită pe care tu ne-o faci. Munca pe care o realizăm pentru ca tu să fii mulțumit, reușim să o eficientizăm și să o perfecționăm prin intermediul aparaturii pe care o utilizăm, aceasta oferindu-ne atât ție, cât și nouă, numeroase beneficii.

Astăzi, am ales să dezbatem subiectul legat de amprenta digitală executată cu ajutorul scannerul Medit i500. Te vom purta prin întreg procesul de amprentare digitală, explicându-l pas cu pas și expunând motivele pentru care scannerul utilizat în realizarea acestei tehnici este cel mai potrivit.

1.      Ce este amprenta dentară digitală?

Amprenta dentară digitală este o tehnică neinvazivă ce presupune utilizarea unei scanner intraoral, de dimensiuni mici care realizează o serie de instantanee din cavitatea orală a pacientului – fiecare dinte este fotografiat din toate unghiurile posibile, oferind astfel, maxim de acuratețe. Imaginile sunt mai apoi, transmise unui computer și materializate sub forma unei amprente digitale. Este o tehnică simplă care nu presupune disconfort pentru pacient. Aceastase utilizează pentru a reproduce forma dinților, a maxilelor și a raportului dintre ele. Pe baza datelor obținute se pot face analize, măsurători și se pot realiza lucrări precum: implanturi dentare, coroane, proteze și aparate ortodontice.

2.      Avantajele scanării intraorale

Amprentarea cu ajutorul scannerului Medit i500 oferă avantajul unui timp redus de lucru, fără disconfort pentru pacient, o calitate superioară a lucrărilor protetice, un număr redus de ședințe, alături de reducerea la minim a îndepărtării țesuturilor dentare în timpul unei preparări. Pentru medicul stomatolog, beneficiile sunt reprezentate de: amprentare rapidă, eficientizarea timpului de lucru, amprentare curată și realizată într-un singur timp, precizie și acuratețe sporite ce ajută la adaptarea lucrărilor, înregistrarea automată a culorii și controlul imediat al preparațiilor dentare.

Pentru că la clinica noastrăcel mai important lucru este satisfacția pacientului nostru, noi recomandăm, în urma discuțiilor pe care le purtăm împreună, ca pentru rezultate de înaltă calitate, pentru un timp de muncă optimizat și pentru confortul tău, să alegi amprentarea digitală cu scannerul Medit i500, asigurându-te că rezultatele pe care le vei obține vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Previous
Previous

Extracțiile dentare și soluțiile terapeutice de implantare

Next
Next

Avantajele tratamentelor endodontice executate la microscop