Da! Este posibil să-ți restaurezi complet zâmbetul în doar 24 de ore

Straumann Pro Arch, dinti ficsi in 24 de ore la Clinica Tiadent Iasi

…cu ultima inovație în materie de implanturi dentare - Straumann PRO Arch®!

Sistemul de implanturi dentare elvețiene Straumann Pro Arch® permite restaurarea completă a arcadelor dentare în doar 24 de ore cu ajutorul dinților ficși pe 4 sau 6 implanturi. Acest sistem de restaurare completă a danturii permite etanșeizarea perfectă între bonturi și implanturi, fără proceduri suplimentare precum sinus lifting-ul sau adiții de os. Implanturile Straumann (Roxolid) sunt fabricate dintr-un un nou aliaj prețios, de 85% titan și 15% zirconiu, care unește performanțele celor două materiale, rezultând o rezistență crescută la fracturare, capacitate excelentă de osteointegrare și invazivitate redusă.

Sistemul de implanturi dentare elvețiene Straumann Pro Arch® permite restaurarea completă a danturii prin utilizarea unui număr redus de implanturi: de regulă, se folosesc 4 implanturi la mandibulă și 6 implanturi la maxilar. Un medic implantolog poate recomanda restaurarea dentară cu ajutorul dinților ficși pe 4 sau 6 implanturi în următoarele situații:

  • În cazul pacienților edentați total sau ai căror dinți nu mai pot fi salvați

  • În cazul pacienților fumători

  • În cazul pacienților cu atrofie osoasă în regiunea laterală sau frontală

  • În cazul pacienților care suferă de parodontoză și mobilitate severă a dinților

  • În cazul pacienților diagnosticați cu diabet zaharat, care efectuează radioterapie ori suferă de osteoporoză minoră.


Ce presupune această intervenție?

Înainte de intervenția efectivă, medicul specialist realizează o investigație imagistică prin intermediul căreia să se obțină o imagine de ansamblu a zonei afectate. După această etapă și a verificării analizelor recomandate de medic, pacientul este supus intervenției chirurgicale efective prin care va primi arcada dentară fixă provizorie, conform cu schema de tratament stabilită în prealabil. Intervenția se realizează sub anestezie locală, fără durere. La 6 luni după această intervenție, când gingiile se vor fi vindecat complet, veți reveni la clinica pentru aplicarea lucrării finale, prin care medicul va verifica dacă implanturile s-au integrat perfect în osul maxilar și/sau mandibular, se va lua o amprentă precisă care va fi utilizată pentru a crea lucrarea finală, pe care medicul o va fixa pe implanturi. Această probă te va asigură ca implantul ți se potrivește perfect și că este confortabil pentru stilul tău de viață. Îți vor fi oferite apoi instrucțiuni post-operatorii specifice, dar, în general, pacienții pot mânca imediat după intervenție, cu anumite restricții alimentare inițiale (alimente care pot păta lucrarea, produse pe bază de zahăr sau băuturi carbogazoase etc.). O igienă orală riguroasă și controale periodice la dentist sunt esențiale pentru menținerea sănătății implanturilor.

Tratamentul cu implant dentar este unul sigur și eficient, însă, cu toate acestea, nu este recomandat tuturor. Există situații în care implantarea este absolut interzisă, cum ar fi în cazul pacienților care au suferit recent un infarct, și cazuri în care aceasta poate fi realizată, dar necesită o pregătire foarte atentă și analize amănunțite. Anumite afecțiuni ale pacientului pot împiedica succesul implantului sau pot crea complicații, de aceea este necesară o evaluare cât mai cuprinzătoare.

Beneficiile implantului Straumann PRO Arch®:

  • Biocompatibilitate 100%

  • Garanție pe viață

  • Timp de vindecare scurt și osteointegrare garantată

  • Redarea 100% a funcționalității danturii și confort sporit

  • Aspect de lifting facial

  • Îmbunătățirea pronunției și a masticației

  • Dantură 100% funcțională în doar 24 de ore

  • Nu necesită perioada de acomodare

Te invităm la Clinica Tia Dent Iași pentru o consultație și pentru a discuta cu medicii specialiști din #echipatiadent despre cea mai bună variantă pentru restaurarea zâmbetului tău! Poți suna pentru o programare de luni până vineri, între orele 9 și 19 la 0726 698 335 sau la 0232 246 917. Colegele noastre de pe recepție îți vor răspunde cu drag. Te așteptăm!

Previous
Previous

9 situații medicale în care pacienții nu pot beneficia de implanturi dentare

Next
Next

Anxietatea dentară – cum ne depășim frica de stomatolog?