Relația medic - asistentă-recepție

De-a lungul anilor de practică medicală am descoperit cât de important este locul fiecărui membru din familia Tia Dent.

 Ca echipă de specialiști, scopul principal pe care îl urmărim este redarea confortului, stării de bine și sănătății orale a pacientului nostru, cât și stabilirea unei relații apropiate cu acesta. Toate aceste obiective devin realizabile în momentul în care ne înconjurăm de oameni dăruiți, pasionați și determinați să schimbe calitatea vieții oamenilor care vin la noi ca să îi ajutăm.

Adesea, prima persoană cu care interacționezi în momentul în care suni să îți faci o programare sau vii la clinica noastră, este asistenta de la recepție. Rolul ei este indispensabil în activitatea noastră și se referă atât la preluarea apelurilor telefonice, comunicarea cu pacientul, stabilirea și organizarea programărilor, cât și la întâmpinarea acestuia în clinică. Aceasta îmbină aptitudinile organizatorice cu cele de interrelaționare pentru ați oferi cea mai plăcută experiență.

 Datorită modului eficient în care recepționera își realizează activitatea, orele la care stabiliți împreună programările te ajută să ajungi la timp și să aștepți cât mai puțin. Totodată, atitudinea caldă și plină de profesionalism, tonul vocii calm și sigur, îți oferă sentimentul de confort și de încredere și te ajută să depășești frica legată de medicul stomatolog sau de intervențiile prin care urmează să treci. Astfel, reușim să construim cu pași mici dar siguri, o relație apropiată cu tine, încă din primul moment în care vii în clinica noastră.

Punând interesul pacientului în centrul activității noastre reușim să conștientizăm importanța fiecărui membru al familiei Tia Dent. Deoarece ne dorim ca tu să ai parte de cea mai bună experiență în momentul în care treci pragul clinicii noastre încercăm să alegem oameni dornici să învețe cum să devină din ce în ce mai buni în ceea ce fac, care au un interes real de a fi de folos celor din jur, care sunt empatici, calmi și răbdători, care simt nevoia de a schimba în bine viețile oamenilor pe care îi întâlnesc, care muncesc cu bucurie și cu pasiune – oameni care sunt adevărați profesioniști și pe care sperăm că i-ai regăsit în specialiștii clinicii Tia Dent.

Și fiindcă știm că fără ajutorul fiecărui membru al echipei activitatea noastră nu ar fi posibilă, dorim să le mulțumim tuturor colegilor noștri care muncesc alături de noi în fiecare zi, chiar și în cele obositoare, lungi și grele, care nu uită să zâmbească, să fie calzi și echilibrați, care reușesc să abordeze orice situație cu calm și profesionalism și care știu că înainte de a fi specialiști, sunt oameni.

Previous
Previous

Sensibilitatea dentară

Next
Next

Dezinfectia cabinetului