Relația dintre medic și asistent

Inside TiaDent.jpg
 

De fiecare dată când tu vii la noi, ne dorim ca impresia pe care ți-o lăsăm, alături de calitatea serviciilor oferite, să fie lucrurile care să te convingă să revii. Acest lucru este posibil însă, datorită tuturor celor care au ales să își realizeze activitatea cu dărurire și profesionalism, cu răbdare și atenție deosebită la detalii, cu empatie și cu deschidere față de toți cei pe care îi întâlnesc – pe scurt, datorită fiecărui membru din echipa de specialiști ai clinicii Tia Dent.

Relația dintre medic și asistent ocupă un rol de bază în orice procedură medicală pe care dorim să o întreprindem. Bazându-ne pe seriozitatea și meticulozitatea lor, pe munca pe care o îndeplinesc zilnic, afișând același zâmbet larg și aceeași atitudine voluntară, reușim pe de o parte, să îți oferim cele mai bune servicii și să înțelegem din ce în ce mai mult, necesitatea asistenților medicali în munca noastră.

Rolul asistentului în cabinetul de stomotalogie nu este unul lipsit de dificultăți. Adesea, programul lung și orele în care stă în picioare alături de medicul stomatolog își pun amprenta asupra sa, cu toate acestea însă, continuă să ne ajute cu aceeași energie și implicare de care este nevoie în realizarea oricărei intervenții prin care tu urmează să treci. De asemenea, joacă un rol important și în consolidarea relației tale cu noi. Noi știm cât de mult înseamnă o legătură medic -pacient bazată pe încredere, deschidere, sinceritate pe o perioadă de timp ce noi ne dorim să fie cât mai lungă și care să îți ofere cât mai multe avantaje. Ei sunt cei care te îndrumă să faci câte un pas mai aproape de noi.

De cele mai multe ori, prima persoană cu care ai contact atunci când vii pentru prima oară la noi este chiar asistentul medical. Acesta este cel care se ocupă de confortul tău pe scaunul medicului stomatolog, care are grijă ca fiecare instrument necesar actului medical să își gasească locul acolo unde este nevoie de el, îți răspunde oricărei întrebări legate de cele cu urmează să se întâmple, oferindu-ți siguranța și încrederea că intervenția pe care o va realiza medicul stomatolog este spre binele tău. Prin ei, noi învățăm să fim mai aproape de tine.

La clinica noastră, unul dintre obiectivele principale este ca tu să pleci mulțumit de fiecare dată când vii la noi și să îți dorești să revii. Lucrul acesta nu ar fi posibil fără cei care muncesc alături de noi zilinc, neîntrerupt, și cu pasiune – oameni care merită recunoștința noastră doarece suntem siguri ca atingerea oricărui scop este mult mai ușoară în doi.

Previous
Previous

Avantajele tratamentelor endodontice executate la microscop

Next
Next

Relația dintre medic și pacient