Relația dintre medic și pacient

 
Untitled-1.jpg
 

În echipa noastră de specialiști există standarde pe care ne dorim să le atingem întotdeauna. Obiectivele pe care le avem în vedere nu țin doar de realizarea procedurii în sine, ci și de sentimentul pe care tu îl ai atunci când vii pe la noi.

Pornind de la prima întrevedere cu tine – care ne dorim să te convingă să revii și până la deciziile pe care le luăm împreună pentru ca tu să fii mulțumit, relația noastră cu tine crește, se modelează și devine din ce în ce mai strânsă.

Experiența noastră în acest domeniu, ne-a demonstrat de-a lungul anilor, cât de însemnată este relația medic – pacient bazată pe deschiderea unuia față de celălalt, pe sinceritate, profesionalism și desigur, empatie. Fiindcă lucrăm atât cu pacienți mici, cât și cu cei mari, am aflat cât de important este să îi întâmpinăm zâmbind voioși și încrezători. Gesturi mici, simple dar remarcate de ochii curioși ai acestora.

Încă de la început, când ne cunoaștem pentru prima oară, vrem să te convingem că ești pe mâini bune. Din acest motiv, noi prețuim conversațiile pe care le purtăm cu tine fiindcă ele ne ajută să înțelegem temerile tale cu privire la interevențiile prin care urmează să treci, așteptările pe care le ai în urma realizării anumitor proceduri, iar nouă ne oferă posibilitatea să îți oferim o imagine reală și ușor de înțeles asupra procesului în sine. Este important ca tu să știi la ce rezultate te poți aștepta.

De cele mai multe ori, temerile noastre legate de medicul stomatolog nu sunt întemeiate. O relație bazată pe încredere și empatie, alături de purtarea unei conversații înainte de începerea oricărui tratament, în care îți sunt explicate necesitatea realizării acestuia, etapele prin care vei trece, beneficiile pe care le vei avea dacă îl alegi, te ajută să scapi de anxietate și să fii convins că ceea ce facem cu migală, atenție și grijă este pentru bunăstarea ta și pentru tine.

La clinica noastră noi ne dorim să îi ajutăm pe toți pe cei pe care îi întâlnim. Astfel, fie că ne cunoaștem pentru prima oară sau ne știm deja de multă vreme, vrem ca tu să simți că ești punctul nostru de interes principal. Activitatea pe care o desfășurăm de ani de zile cu seriozitate, răbdare și dăruire ne-a arătat cât de importantă este comunicare între noi și pacienții noștri. Și nici nu are cum să fie altfel, căci purtând aceste conversații cu tine, învățăm cum să fim mai buni în tot ceea ce facem, iar pe tine te ajută să înțelegi de ce nu trebuie să amâni vizita la medicul dentist.

Cu gândul că am reușim să facem mai limpede subiectul legat de relația dintre medic și pacient și cu speranța că am diminunat din frica legată de stomatolog și intervențiile medicale, te așteptăm la noi, fiind recunoascători că ne-ai ales și că o faci în continuare.

Previous
Previous

Relația dintre medic și asistent

Next
Next

Radiografia retroalveolară digitală